Praktisch

Wanneer
Zondag 2 juli tot zondag 9 juli 2023.

Waar
We verblijven in de Belgische Ardennen: Moulin de l'haye, Rue de Boutonville 10-11, 6464 Baileux (Chimay).

Accommodatie
We slapen in kleine groepjes in tenten (alleen de oudste kinderen) of in de woning (slaapzalen van 6 à 9 kinderen). De activiteiten gaan door op het domein of in de nabije omgeving (bossen, weide…).

Te jong
Al ben je nog maar 4 jaar, als je jezelf een beetje kan behelpen, in groep kan spelen, zin hebt in avontuur, … ben je welkom! Het is onze ervaring dat sommige ouders dit moeilijker vinden dan de kinderen zelf. Dus, nu gewoon inschrijven!

Maaltijden
Onze buiken worden iedere dag gevuld met heerlijke, natuurlijke, biologische en vegetarische maaltijden. Ben je dit niet gewoon? Helemaal niet erg, de maaltijden worden zo bereid dat iedereen het overheerlijk vindt. De leuke en lieve kookploeg staat onder leiding van Luc Covents en ze bereiden iedere maaltijd met veel liefde en veel plezier.

Shiatsu
Shiatsu is een Japanse massagevorm waarbij we onze kleren aanhouden. We merken dat alle kinderen dit graag doen. Met maar een uurtje per dag oefenen, kunnen ze tegen het einde van de week mama en papa al eens lekker verwennen met een massage.

Prijs
Totale prijs, incl. verzekering: € 305
Vanaf het 2e kind uit hetzelfde gezin: € 285    

Inschrijven doe je via dit e-mailadres: andries.nadia@telenet.be
Rekeningnummer: BE84 6719 1764 7959 op naam van Carpe Diem vzw