Begeleiding

Gedurende een hele week worden de kinderen begeleid, individueel en in groep.
Er wordt een structuur aangeboden waarin de kinderen een week functioneren. Zo’n structuur biedt zowel de veiligheid van het gekende als de vrijheid om tot uiting te brengen wat op dat moment leeft.

Nadia Andries is al vele jaren hoofdleidster van dit kamp. Ze wordt bijgestaan door een team ervaren, en vooral zeer enthousiaste begeleiders.

Nadia Nadia
52 jaar, shiatsu-therapeute, moeder van 8 kinderen, en aan haar 21ste jaar toe als hoofdleidster van dit kamp.
Anneleen Anneleen
Anneleen is een vrolijk en behulpzaam persoon, en altijd te vinden voor een grapje :-) Ze vindt het leuk om zowel kleine als grote kinderen iets bij te leren. Kinderen zijn haar leven.
Wanida Wanida
Lief, leuk, geduldig en grappig, maar ook begripvol, luisterend en troostend. That's her!
Tamara Tamara
Na al de toffe jaren kinderkamp vindt ze het nog altijd geweldig om creatief met kinderen om te gaan. Tamara vindt het reuzefijn om de kinderkampers een leuk en leerrijke kamp te bezorgen.
Jasper Jasper
Motivatie, een ongelooflijk gevoel voor humor, een frequent aanwezige en aanstekelijke lach, zin in het leven. Jasper is een man met ondertussen al heel wat ervaring in het kampleven en hij heeft het allemaal! Al eten we op kamp geen echte boter, met Jasper als leiding is je kind toch echt met zijn poep in de ‘goeie boter’ gevallen.
Elena Elena
Ik ben enthousiast, speels en ik bekijk het leven door een roze bril. Ik hou ervan om met kindjes bezig te zijn en ik vind het heel belangrijk dat ze zich goed voelen in de groep op kamp.
Wannes Wannes
Ik ben zeer avontuurlijk en een grote passie voor de natuur horen bij mij. Maar ook de veiligheid en het plezier van de kinderen hou ik in de gaten. Correctheid en eerlijkheid vind ik belangrijk.
Yasmine Yasmine
Yasmine is een enthousiaste, spontane ergotherapeute, met jaren ervaring in het jeugdwerk. Creatief en op een speelse manier jongeren meenemen in het uiten van emoties en hen begeleiden in hun traject naar zelfontplooiing, zijn thema’s die haar zeer goed liggen. 
Kurt Kurt
Kurt heeft er al heel wat jaren als monitor, kampverantwoordelijke en cursusgever op zitten. Hij knutselt graag, vindt het heerlijk om eens onnozel te doen maar kan ook goed luisteren.
 

top