Begeleiding

Gedurende een hele week worden de kinderen begeleid, individueel en in groep. Er wordt een structuur aangeboden waarin de kinderen een week functioneren. Zo’n structuur biedt zowel de veiligheid van het gekende als de vrijheid om tot uiting te brengen wat op dat moment leeft.

Er is voldoende en ervaren begeleiding om voor jouw engeltje te zorgen. Iedere begeleiding kijkt naar de individuele noden van het kind enspeelt hierop in om een leuk maar leerrijk kamp waar te maken.

Nadia Andries is al vele jaren hoofdleidster van dit kamp. Ze wordt bijgestaan door een team ervaren, en vooral zeer enthousiaste begeleiders.

Nadia Nadia
Nadia Andries, moeder van 7 kinderen en aan haar 28ste jaar toe als hoofdleidster. Nadia haar specialiteiten zoals shiatsu, yoga, essentiële oliën en coaching zorgen voor een kamp waar ieder kind zichzelf kan leren kennen en groeien op een verantwoorde maar leuke manier.
Ruth  Ruth
36 jaar, zelfstandig psycholoog, therapeut voor kinderen, jongeren en volwassenen, houdt van dansen, lezen en (moes)tuinieren.
Tamara Tamara
Na al de toffe jaren kinderkamp vindt ze het nog altijd geweldig om creatief met kinderen om te gaan. Tamara vindt het reuzefijn om de kinderkampers een leuk en leerrijke kamp te bezorgen.
Natasha  Natasha
52 jaar, mama van 1 dochter, zelfstandig kinderpsychologe, speltherapeute en auticoach, dol op lezen, reizen en kinderen helpen
  Anneleen

  Daan

Julie  Julie
19 jaar, psychologe in wording, houdt van creatief bezig zijn, met kindjes bezig zijn, gedichtjes, dansen en fotografie.
Lisa  Lisa
17 jaar, enthousiast, avontuurlijk en energiek, houdt van muziek en sport, houdt van kinderen helpen en vind het geweldig om kinderen te zien spelen & groeien!
  Aiko
 
  Nander
16 jaar sportief, avontuurlijk, ervaren kinderkamper en klaar voor mijn eerste jaar kinderkamp leider!
Neo  Neo
16 jaar, Ik speel volleybal waardoor ik een echte teamplayer ben, ook speel ik gitaar en hou ik van nieuwe dingen bij te leren en dat met anderen te delen.
  Edith

top